Reseindustrin söker nya vägar och äventyrs- och temaresor är det som spås växa mest. Nu lanseras även resor med porrtema.

Om man känner sig manad, kan man under fem dagar i mitten av mars unna sig en lyxsemester på Teneriffa, Kanarieöarna. Om detta i sig inte låter alltför kul eller annorlunda, vad sägs om att göra det i sällskap med en mängd olika porrstjärnor som alla spelar in film samtidigt? Hur tokigt detta än kan låta så är det faktiskt sanning. I priset ingår inte bara resa, hotell och allt det vanliga. Man får också ett VIP-pass som berättigar till närvaro på samtliga inspelningar som sker under denna vecka.

Dessa speciella charterresenärer får även spela in en kort egen film med en stor porrstjärna om de vill det, samt, vilket kanske kan vara mångas dröm, även försöka hålla måttet och själv vara med i en porrfilm.

Tidigare har arrangörerna tagit grupper av nyfikna semesterfirare till London, Prag och till Karibien. Man ser inga som helst tendenser till att intresset för denna typ av resor skulle avta - tvärtom. "Om man gillar porr och sex, så är det här betydligt roligare än att simma med delfiner på sin semester...", förklarar pressansvarige David Driscoll.