Bloggerskan Hanna Widerstedt berättade i natt på sin blogg att hela hennes karaktär har var ett enda stort konstprojekt. Hon påstår att hon det senaste året bara har spelat en karaktär. Den skulle från början ha hetat Louis Volgurette, men i sista sekund ändrade hon namnet till hennes egna namn.

"Jag ville få henne trovärdig, därför vore det märkligt om jag hade ett helt annat namn. Mitt projekt skulle bli för uppenbart. Jag har dock alltid kallat min fiktionära karaktär för detta namn, för att enkelt skilja på vem som är jag och vem som uppenbarar sig på min blogg."
"Det jag ville var att få er att vakna upp, för tjejer som Louis Vulgorette finns. Det är detta vår generation läser, och inspireras av. Dessa tjejer är dagens ideal. Vår framtid, och den skrämmer mig. Istället för att göra en egen blogg fylld av hat och långa poster om hur tragiskt detta är, bestämde jag mig för att bli en av dem. Jag förvandlades över ett videoinlägg till en fiktionär karaktär, som var allt som jag själv inte var. Jag ville förstå."
http://werun.se/widerstedt/
http://widerstedtx.wordpress.com
https://www.flashback.org/t1980597