I ett pressmeddelande meddelar den nyliberala organisationen Frihetsfronten att man planerar att öppna en svartklubb för rökare om regeringens planer att förbjuda rökning på krogen går igenom.

"Om det blir förbjudet att röka på krogen, då öppnar vi en svartklubb för rökare. Där skulle vi även kunna sälja billig privatinförd sprit. Det lär ge skönt klirr i kassan för frihetskampen." Detta säger Frihetsfronten i ett uttalande.

Under 90-talets första hälft gjorde sig Frihetsfronten känd för att driva den mycket populära svartklubben Tritnaha i Stockholm. Den drevs i protest mot att krogarna på den tiden inte fick ha öppet på nätterna. Nu kan det alltså bli dags igen.

"Det är många som tycker att en cigarett eller cigarr passar utmärkt till något gott att dricka. De ska inte behöva sitta hemma bara för att staten kommer med moraliserande pekpinnar. Istället är de välkomna till oss, till den svartklubb som vi kommer att öppna i samma ögonblick som förbudet blir verklighet."
Frihetsfronten är kritisk till regeringens så kallade folkhälsopolitik.

"Livet handlar inte bara om att leva länge. Det gäller också att leva gott och att uppskatta livets njutningar. För många gör tobak livet trevligare. De ska inte förföljas i den politiskt korrekta folkhälsans namn."
"Vår förra svartklubb hette Tritnaha. Om vi startar en ny i protest mot rökförbudet, då kommer vi förmodligen att kalla den Morgans Speakeasy."
http://www.frihetsfronten.pp.se