Radio Islams grundare Ahmed Rami har ännu en gång delgivits misstanke om hets mot folkgrupp och grovt brott mot personuppgiftslagen. Enligt misstankarna ligger Ahmed Rami bakom Radio Islams webbplats på Internet där flera tusen namngivna svenskar påstås ingå i en judisk maffia som styr Sverige.

Webbplatsen låg tidigare på Flashbacks webbhotell (när Flashback fortfarande var Internetleverantör), och blev redan då åtalad för hets mot folkgrupp. Ahmed Rami friades denna gång, då det inte var han som registrerat Internetkontot. Inte heller fälldes den ansvarige personen, som också blev förhörd av chefsåklagare Tora Holst.

Nu har man förhört Ahmed Rami ännu en gång. Men han förnekar som tidigare all kännedom om webbplatsen.
- Jag har inte lagt ut de här uppgifterna och det är inte min hemsida. Jag utgår ifrån att jag blir friad om domarna är opartiska och rättvisa, säger Ahmed Rami.
Inom kort väntas vice chefsåklagare Tora Holst fatta beslut om eventuellt åtal ännu en gång.

Radio Islam kommenterar det hela med följande text på sin webbplats:

"Yttrandefriheten gäller även Ahmed Rami. Ahmed Rami är under attack igen. Den här gången gäller det ett antal artiklar i Expressen som i sig självt skulle kunna tänkas utgöra hets mot folkgrupp, nämligen mot Ahmed Rami.
Artiklarna beskriver hur hemskt det är att Rami tillåts att publicera en lista på ett stort antal kända svenskar som påstås ingå i ett judiskt "maffianätverket" vilket "egentligen styr Sverige." Artiklarna är så vinklade, ensidiga och spelar på känslor till en så hög grad att man undrar vem som hetsar mot vem.
Hans hem har blivit utsatt för husrannsakan och polisen inlett en förundersökning, det konstiga är att Expressen uppmärksammar JK om sidornas existens som sen bestämmer att dom ska undersökas, men webbsidorna har funnits en lång tid på Internet och inte orsakat någon hets eller fara för någon folkgrupp i Sverige.
"Individuella rättigheter är inte tillgängliga för demokratiska val; en majoritet har ingen rätt att rösta bort rättigheter från en minoritet; Den politiska funktionen av rättigheter är att skydda minoriteter från övergrepp av majoriteten (och den minsta minoriteten på jorden är individen)". Ayn Rand."

Radio Islam på Internet:
http://www.radioislam.org
http://www.radioislam.net
http://www.abbc.com
http://www.abbc.net
http://www.abbc2.com
http://www.abbc3.com

Ahmed Ramis officiella webbplats:
http://www.rami.tv