"Black People Love Us!" är namnet på en webbplats som på ett satiriskt sätt avslöjar hur nedlåtande en del vita försöker att relatera till svarta. Sidan ger intrycket av att vara gjord av ett par vid namnet Sally och Johnny där de beskriver sin "goda" relation till svarta.

Bakom sidan finns Chelsea och Jonah Peretti, två syskon som är överraskade över hur fort sidan har blivit populär.
- Den har en stark påverkan på människor. Den är självinblandande, många människor som besöker sidan skrattar först, sen realiserar de att de sagt eller gjort något av dessa saker vi visar upp, säger Chelsea som skrev allt material på sidan och arbetar som ståuppkomiker i New York.

På sidan som lanserades för två månader sedan och redan fått en miljon besökare finns förutom fotografier, kommentarer från Sally och Johnnys svarta vänner som illustrerar varför de är så älskade. "Sally älskar att röra vid mitt hår, hon frågar alltid hur jag fick mitt hår att se ut som det gör. Det får mig att känna mig speciell. Som om jag har magiska krafter!" berättar en svart kvinna med dreadlocks.

I en annan kommentar på sidan från en svart ung man står det: "Johnny är generös nog att anmärka på hur vältalande jag är! Det får mig att må bra!" Sidan har fått både positiv och negativ kritik, vilket avslöjar hur känsligt ämne rasrelationer och rasism fortfarande är. Men syskonparet är inte oroade över kritiken, utan glada och hoppas få människor att tänka och diskutera ras och rasism.

De har fått en del kritik över att de inte har sina namn på sidan, men försvarar sig med att sidan ska se ut som om den verkligen är gjord av Sally och Johnny. Den ska se så verklig ut som möjligt, så att människor får sig en tankeställare.

Det är inte första gången som Jonah har kombinerat teknologi och sociala frågor. Förra året blev Jonah uppmärksammad när han besökte Nikes webbplats och beställde ett par träningsskor med den skräddarsydda texten "sweatshop". Nike vägrade och e-postutväxlingen mellan dem publicerades senare över hela Internet.

Besök sidan och se vad du själv tycker:
http://www.blackpeopleloveus.com