Den amerikanske producenten Joe Francis har varit enormt framgångsrik i USA med en videoserie kallad ”Girls Gone Wild”. I huvudsak består denna av material där unga kvinnor visar brösten, spexar och lever rövare. Naturligtvis av egen fri vilja och inte sällan i samband med större festligheter som till exempel Mardi Grasfirandet i New Orleans.

Ett samarbete med Snoop Dogg, inspelat i just New Orleans 2002, har nu åsamkat en del problem då två tjejer stämt både Francis och rapstjärnan. De finns på omslaget på videon ”Girls Gone Wild Doggy Style” och hävdar att de inte gett något samtycke till detta. De hävdar vidare att de erbjudits droger under timmarna på festen på det hotell där materialet spelades in.

Producenten kontrar nu med att han och hans team alltid är noga med att upplysa alla närvarande tjejer att både video- och fotomaterial kan komma att användas i och på deras produkter. Snoop Dogg är inte främmande för vare sig kontrovers eller snuskiga videor. Han har tidigare samarbetat med porrproducenter då han filmat längre videor som både innehåller hans musik och sexscener.