Gary Arabia, vars cateringföretag Global Cuisine arbetat med prestigefyllda evenemang i Hollywood (som till exempel Grammyfesten), har nu utvecklat ett kontroversiellt, nytt och synnerligen framgångsrikt koncept – exklusiv catering där sushi serveras på en naken ung kvinna!

För en kostnad av ungefär 700 dollar per person kan företag hyra in Global Cuisines nya tjänst. Det senaste halvåret har denna blivit en stor framgång i Los Angeles och nu börjar New York att komma ikapp.

- Jag får samtal från hela landet, berättar Arabia. Men det är i New York det går bäst just nu.
Han förklarar vidare att det handlar om ytterst seriösa tillställningar och att oseriösa evenemang som till exempel svensexor direkt får avslag. Det kan helt enkelt inte gå vilt till. Tjejen måste ligga helt blickstilla i cirka tre timmar, och Arabia och en stab av sex sushikockar sköter om att lägga upp nya godbitar på hennes kropp.

Feministiska reaktioner har inte låtit vänta på sig, men har bemötts av de anställda kvinnorna med argumenten att vara sushimodell är "en utmaning, kul och välbetalt". Säkerligen får de nog riktigt god sushi också efter att arbetspasset är över.