Bilderna är förvisso korniga och ur fokus, men inte mindre tabu för det: En höggravid topless Catherine Zeta-Jones på semester i Mexico, stående på balkongen rökandes en cigarett.

Har du inte sett bilderna? Då finns det en stor chans att du aldrig kommer att få se dem heller. Advokater för Zeta-Jones och hennes make Michael Douglas har nämligen lanserat en kampanj för att rensa Internet på dessa bilder, och hotat att stämma minst ett stort företag som haft bilderna på sitt webbhotell.

Flera sidor har fått hotbrev från parets advokater. Bland annat har en person som lagt upp bilden för att varna för rökningens skador fått se sig förföljd. Paret har just vunnit ett mål mot den brittiska tidningen Hello! för ha publicerat otillåtna bilder från parets bröllop, och nu jagar man på Internet.

Bilderna dök upp i mitten av april, och spreds snabbt på Internet. När dom dök upp på www.gawker.com och andra webbsidor ägda av Clear Channel Worldwide dotterbolag, dröjde det bara 10 dagar innan advokaterna satte igång. Dom hotade med stämning, och fick snabbt bort bilderna på webbsidan.

Den nya trenden bland kändisar är "image-control", att försöka kontrollera alla bilder tagna på dem, och stoppa bilder man inte gillar.

Se bilderna på följande webbsidor:
http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=7733
http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=6711