Sex bland handikappade är ett ämne som det sällan pratas om. Men skaparna bakom "Shogaisha no Sei, Sei no Barria Furii" (Handikappsex, sex blir barriärfri), har gjort mer än bara röra vid ämnet. De har gått hela vägen och gjort Japans första hårdporrfilm med handikappade män i huvudrollerna.

- Många erotiska filmer med handikappade har gjorts tidigare, men ingen av dem har passerat granskningen av ´Japan Video Ethics Commission´, så de har alla gömts undan, säger Yoshiya Fukabue, en journalist som skriver om Japans sexindustri.
- Det har alltid varit tabu i Japan att ha handikappade skådespelare som uppträder i en erotisk film.

Den erotiska regissören Moodyz som producerade filmen hade till en början reservationer mot att göra filmen. Detta var innan han kontaktades av Hirohiko Kumashino, en handikappsrådgivare för bordeller och kärlekshotell.

Kumashino är en rullstolsbunden man som är förlamad på grund av en hjärnskada. Detta gör hans ben oanvändbara, men han är Japans främsta aktivist för att öka medvetandet om sex bland handikappade. 32-åringen har också publicerat en biografisk redovisning av hans sexuella bedrifter kallad "Tatta no 5 Senchi no Haaduru" (Bara ett fem centimeter hinder).
- De flesta vill inte ens tala om idén av att handikappade har sexuella begär. Jag arbetar för att utmana samhället som uppmuntrar den sortens inskränkande tänkande, säger Hirohiko Kumashino.