Arnold Schwarzenegger slår till igen. Inte bara har hans senaste actionfilm "Collateral Damage" blivit en enorm succé i USA, något som förutspåddes av Flashback för flera månader sedan. Han mottog dessutom den 16 mars en utmärkelse av rang: "The Muhammad Ali Humanitarian Award"! Detta främst för hans insatser med att donera pengar till Muhammad Alis stiftelse för Parkinson-forskning.

Inte nog med det. Han är numer konstmecenat också. Den 20 mars avtäckte Arnold Schwarzenegger nämligen, under pompa och ståt, en byst han låtit beställa från ansedde skulptören Robert Berks. Det var dock inte en byst föreställande honom själv, även om det säkert kommer också i sinom tid. Nej, bysten föreställde ingen mindre än gamle presidenten Ronald Reagan, "one of our great communicators", som Arnold själv uttryckte det vid avtäckningsceremonin.

Han har också låtit meddela att det blir en uppföljare till terrorist- klassikern "True Lies" med honom i huvudrollen. Inte helt oväntat ... När dammet lagt sig på Manhattan rasslar penningpungarna i Hollywood.

Vill man se den hiskeliga bysten och höra Schwarzeneggers tal vid ceremonin tar man en titt på följande länk ... På egen risk!

http://www.schwarzenegger.com/en/news/uptotheminute/upto_en_reagan_4_prez.asp?sec=news&subsec=uptotheminute