Vid tre tillfällen har polis gjort husrannsakan både i Old Eagles lokaler och hemma hos ägaren. Vid första tillfället togs ett 50-tal exemplar av Adolf Hitlers bok i beslag. Old Eagle har inte själva givit ut boken, utan sålt exemplar från ett annat förlag. För detta är ägaren enligt polis och åklagare misstänkt för brott mot upphovsrättslagen.

Vid andra husrannsakan togs ett 100-tal knivar i beslag som även de gick att beställa via Old Eagles webbplats. Vid tredje tillfället beslagtogs ett flertal böcker, bland annat Anarkistens hemkokbok. Då var det Säpo som genomförde husrannsakan. Två datorer från Old Eagle hamnade också hos polisen för teknisk undersökning.

Ägaren är misstänkt även för brott mot knivlagen och uppvigling. Två polisutredningar pågår mot honom, dels en del som Justitiekanslern och Säpo driver om vitmaktmusik, olaga våldsskildring och brott mot upphovsrättslagen. Polis och åklagare i Helsingborg sköter den del som rör knivarna. En utredare på Säpo uppger att det var en begäran om rättshjälp från Bayern i Tyskland som gjort att man drog i gång en polisutredning mot Old Eagle. Någon sådan begäran har dock varken skickats till Helsingborgs tingsrätt eller till Justitiekanslern. Enligt Old Eagle existerar inte någon sådan begäran från Bayern i Tyskland.

Följande filmer misstänkts för olaga våldsskildring:

Hooligans
Street Sweepers
Hooligans video film (no one likes us)
Vandalize & Victimize
Executions

Följande böcker misstänkts för uppvigling:

Anarkistens hemkokbok
CIA´s sprängämnesrecept
Dödlig kunskap
Gerilla Handbok
Improviserade sprängämnen för anarkister
Improviserade vapen
KGB Alphateam
Människofällor
Vigilantes svarta bok

Följande videofilmer misstänks för hets mot folkgrupp:

European skinheds army 1
European skinheds army 2
Deutsche skinheads vol 1
Deutsche skinheads vol 2
Patriotic Ballads with Ian Stuart &
Stigger

http://www.oldeagle.com