Vilken Internetprofil har arbetat på fredsläger i Palestina? Vilka lärde Johan Staël von Holstein känna på Handels? Och vad gör egentligen Svante Tidholm i dag? Svaren kommer i boken "Who is IT - en vem är vem för Internetsverige".

Boken blir ett register över Internetsveriges profiler, makthavare och grovarbetare. Boken skall inte bara rymma torra fakta som hur gamla folk är och var de arbetar, utan även rolig bonusinformation och kanske ett och annat avslöjande. Boken skall kunna användas både som ett nyttigt uppslagsverk och som skojig sträckläsning.

För att kunna få så bra och korrekt information som möjligt efterlyses nu även allmänhetens hjälp. Om du själv känner att du platsar i boken (många ryms - så var inte blyg) kontaktar du författaren. Samma sak ifall du vill lämna tips på någon som borde vara med i boken eller komma med någon nyttig information.

Författare är Christian Carrwik som tidigare skrivit "Internetrevolutionen - 1000 dagar som förändrade Sverige" tillsammans med Nicklas Mattsson, och som i dag arbetar som nyhetsreporter på Expressen.

Ytterligare information:

Webbadress: http://www.periskop.com
E-post: christian.carrwik@periskop.com