Det har framkommit att nazistiska Sniper Records ansvarige utgivare, Björn Holström, har ett förhållande med en transsexuell person. Sniper Records har sedan igår en ny ansvarig utgivare.

Uppgifterna avslöjades på Flashback Forum tidigare i veckan. Där berättade man att Sniper Records ansvarige utgivare, Björn Holström, var tillsammans med en shemale vid namn "Isa". Denna person har dock inte genomgått någon könsbytessoperation, och är därmed i praktiken fortfarande man - fast med kvinnorbröst. Samtidigt figurerar en bild på Sniper Records där Björn Holmström bär en t-tröja med texten "Böghatare".

Extremt komiskt tyckte flera av användarna på Flashback Forum. Sniper Records var däremot måttligt roade av vad som hänt, och avsatte Björn Holmström omgående. Så här svarar Sniper Records via e-post:

"Vi har under de senaste tiden följt ett antal diskussioner på olika forum där vår ansvarige utgivare Björn Holström har behandlats. Anledningen till detta är att det under en längre tid har florerat ett flertal rykten beträffande Björns sexuella läggning.
Denna har bland annat ifrågasatts av vissa som menar på att individen ifråga är
tillsammans med en transvestit. Detta rykte uppstod för lite mindre än ett år sedan och bolaget har sedan dess fört en intern utredning där man har pratat med individer runtomkring Björn Holström samt även bevakat hans såkallade flickväns blogg.
Sniper Records ringde även upp Holström för en kommentar men möttes av svaret att dessa rykten inte är annat än grundlös rotvälska.

Vi har nu fått dessa rykten bekräftade och kommer därför att byta ansvarig utgivare.
Att det är ohållbart att ha en politiskt förvirrad individ med en ytterst tvivelaktig sexuell läggning samt ett förhållande som går i raka motsatsen till allt vad Sniper Records står för är ett faktum. Detta har dock inte skadat bolaget eller ens påverkat det på något sätt då detta näst intill lustiga avslöjande endast har tjänat som ytterligare motivation till att kämpa för en sund framtid där folklig och kulturell identitet samt de traditionella moraliska värderingar vars fundament landet är uppbyggt på står i centrum.

Vi vill med detta uttalande önska Björn lycka till med sin nya moderna livsstil samt beklaga att han i egenskap av ansvarig utgivare inte hann bli anmäld och dömd för något av systemets alla tankebrott.

Avslutningsvis hälsar vi Stefan Hassel välkommen som ny ansvarig utgivare för
Sniper records. Välkommen ombord!"

Avslöjandet på Flashback Forum:
https://www.flashback.org/showthread.php?t=781459

Isa:s blogg:
http://isadecadent.blogg.se/

Bild på Björn Holström:
http://sniper-records.net/bjornholstrom.jpg

Sniper Records:
http://www.sniper-records.net/