I följande text kommenterar Nordland brevbombsattentaten som uppmärksammats i medierna:

Mediernas intresse har de senaste dygnen fokuserat sig på Danska nynazister och deras utskickade brevbomber. Enligt etablerade medier har bomberna varit avsedda för "kända idrottutövare som har färgade pojk/flickvänner och vänsterliberaler i England". 7 personer greps och 5 är häktade och riskerar livstids fängelsestraff. En polisman är svårt, men inte livshotande, skadad efter en eldstrid med en utav de misstänkta. En utav de misstänkta åkte fredag kväll över sundet för att posta 3 brevbomber i Sverige, men eftersom han skuggades kunde polisen snabbt ingripa och lägga beslag på 3 sk. jiffy-påsar med misstänkta brevbomber. Dessa sprängs senare i ett kalkbrott och visar sig, enligt polisen, vara endast attrapper. Dessa skulle, enligt polisen, vara adresserade till adresser i London.

Så mycket berättar man. Gemene man blir upprörd över att dennes sportfavoriter alternativt debatörer skall sprängas i luften och önskad effekt är uppnådd; folket skall tycka illa om "nazister" - "de gjorde ju det och det".

Sanningen är dock, som vanligt, lite annorlunda. Brevbomberna var avsedda för nazister!
Redan under Fredagsmorgonen fick Scottska "Highlander" besök av polisen då det hittats brevbomber adresserade till deras postbox. Brevbomberna var skickade från Danmark och skickade från Nordland (Sveriges största nationella tidning)! Allt för att vilseleda redaktionen på Highlander som har mycket starka band med Nordland.

Bakgrunden till detta finner man i en ideologisk tvist som har delat den nationella rörelsen världen över, "kriget" mellan C18 som representerar rörelsen som den står beskriven i median dvs. som bråkstakar och huliganer som vill använda våld för att nå sina mål och andra sidan Nordland/Resistance rörelsen som predikar folkets uppvaknande genom information.
Nu har det har alltså gått så långt att C18-falangen vill stoppa sina "konkurrenter" med brevbomber. Alla adresser med anknytning till nationella spärrades under fredagsmorgonen av i hela Storbritanien.

Redan förra veckan kom en varning till Nordland redaktionen: En utav de nu misstänkta danskarna pratade bredvid mun och sa att "XXX kommer att försvinna. Han kommer att få ett video band hemskickat personligen till honom så att han själv kan beskåda att han aldrig mer kommer att störa den nationella rörelsen(läs holywood nazistiska delen av rörelsen)". Vi på Nordland redaktionen undrade förstås vad de nu hade tänkt att hitta på för lögner och förtal om oss men oroade oss inte särskilt då de inte varit första gången de försökt att smutskast oss genom videoband etc.

Den som sade detta är Marcel Shilf som bedriver postorder företaget NS88 som står mycket nära Ragnarrock records i Helsingborg. Gruppen kring NS88 är trogen Engelska C18. NS88 har gjort sig kända för att sprida budskapet genom att filma nationella konserter världen över och sedan sälja videoupptagningar från spelningen utan att ha Copyright på filmerna. NS88 har tidvis bedrivit sin verksamhet från numera nedlagda Club Valhall som ägts och drivits av Ragnarrock och Warriors publications. Att man nu också skickat brevbomberna iform av videofodral måste betecknas som både dumt och ointelligent.
Vidare är också den Thomas Derry Nkaba gripen, han utmålas som den skytt som skadat en polisman.. Denne man verkar vara minst sagt förvirrad; med en mor som danska och en far som japan hävdar han sig var "arisk krigare" och utpekas som ledare för danska "Blood & Honour"(vilket blod kallar han sin ära det danska eller japanska?).

Om de brevbomber som polisen tidigt i lördagsmorse sprängde i Malmö endast var attrapper vet endast de själva. Men en sak vet vi säkert: huvudmålet för terroristerna var inte vänsteranhängare eller rasförrädare. Huvudmålet var de personer som bedriver en seriös och laglig kamp mot den sionistiksa okupationsregimen.
Varför media tiger om detta kan endast spekuleras i. Kanske vilseleder polisen. Vem vet?

Per J.
Nordland