Cirkusen kring Michael Jacksson tar aldrig slut. I en ny bok namnges rader av unga pojkar som påstås ha varit superstjärnans sexpartners. Och så chimpansen Max.

Boken, som ännu inte är utgiven, bygger på Mike Quindoys dagbok. Quindoy var under tre år chef för Jackssons ranch Neverland i Kalifornien.

Boken innehåller listor med namn och adresser till pojkar som Jacksson ska ha utnyttjat sexuellt, och bevis för utbetalningar till deras föräldrar för att de inte skulle polisanmäla honom. Den innehåller även ett femtiotal fotografier, enligt författarens agent bl.a. på Jacksson när han antastar småpojkar som besöker ranchen.

Quindoy påstår att han flera gånger har kommit på Jacksson med nakna småpojkar. En gång i hans sovrum, en gång i bubbelpoolen där Jacksson smekte en pojkes könsorgan. Ett av de mer bisarra påståendena i boken är att Quindoy en kväll fick hämta den nio månader gamla chimpansen Max till Jackssons sovrum för att den skulle utföra oralsex på honom.

Enligt Quindoy ska Jacksson också ha låtit operera bort tre hudfläckar på sin penis för att pojkarna inte skall kunna identifiera honom vid en eventuell rättegång.

Den tyske filmproducenten och agenten Jörg Bobsin reser nu runt världen med manuskriptet, och erbjuder det till högstbjudande förlag. Quindoy och Bobsin hoppas att tjäna över 100 miljoner kronor på boken och filmrättigheterna.