Det senaste året har en mängd nya och skojiga undergroundtidningar dykt upp i Sverige, varav Absurd Entertainment, Salong Finess och Alias är de bästa.

Absurd Entertainment släppte i veckan sitt tredje och kanske bästa nummer. Av tidningens totalt 44 sidor, så är 18 av sidorna matrial som blivit refuserat från Flashback #3, (något som säkerligen borde tilltala en stor grupp av Flashbacks prenumeranter). Här får du bl.a. läsa om Markis deSade, Droger A-Z, Rolling Stones sexliv, Charles Mansons brev till Timothy Leary, magi, intervju med en fakir och mycket annat trevligt. 20 kronor inkl. porto.
Absurd Entertainment, Box 584, 114 79 Stockholm.

Salong Finess är uppföljaren till det syveräna och mycket läsvärda filmfanzinet "Black". Salong Finess skiljer sig dock något innehållsmässigt mot Black. Den är på svenska, tryckt i A5 och skriver i huvudsak om porr och sex. Redaktören åker inom kort till Thailand för en längre "semester", men har vi tur släppar han dock Salang Finess #2 innan. Annars så går det fortfarande bra att inskaffa nummer 1 av denna godbit för 15kr + porto från:
Mikael Bomark, Källbrinksvägen 13, 141 44 Huddinge.

Extremast av dessa tre är dock helt klart Alias. Här beskrivs bl.a. hur man enklast bryter sig in i en Volvo 740, kopierar ett kreditkort, kör bil utan körkort och mycket mer. Som pricken över i har man även anonyma annonser, (där läsare anonymt annonserar om tårgas och annat trevligt). En riktig guldtidning. En prenumeration (6 nummer) kostar 199kr.
Alias Publications, Box 529, 114 79 Stockholm. Email: alias@tripnet.se