I måndags (11 december) skrev Aftonbladet (sidan 20) att vi hade utpekat webbsidan "Kicki Liten" som barnpornografisk. De påstod även att länken hade plockats bort efter att Kicki hade ringt upp Flashback, och då vi (enligt Aftonbladet) skulle ha sagt att bilden hamnat där av en "olyckshändelse".

Verkligheten är att varken Aftonbladet eller Kicki Persson har något telefonnummer till Flashback, och uppmärksammandet av sidan var ännu mindre någon olyckshändelse. Vi påstår fortfarande att "Kicki Liten" innehåller allt detta som en barnporrsida ska innehålla enligt vissa kvällstidningar (inklusive Aftonbladet).

När kvällstidningarna skrämmer läsare med rubriker som "Barnporr sprids på Internet" är de lika oskyldiga som just sidan "Kicki Liten", (något som Aftonbladets läsare sällan är medvetna om). Kontakten med Kicki tog Flashback (på eget intiativ) via e-post då en FNA-prenumerant uppmärksammade oss om att Kicki börjat få en massa otrevliga brev efter vårt uppmärksammande.

Länken togs omedelbart bort, och vi meddelade henne vad som hade hänt. That´s all! Vad var det då som skrevs i FNA om Kicki Liten? Jo, följande:

"Internetuppkopplaren Q.D i Karlstad är den senaste i raden som stoppar s.k. "barnporrsidor". Rädslan för barnporr är så stark att både det ena och det andra stoppas i ren rädsla. FNA har dock hittat en s.k. "barnporrsida" som inte hunnit bli stoppad ännu på följande adress (adressen raderad). Sidan innehåller detaljerade nakenbilder på pojkar och flickor som bara är några år gamla. Sidan kan förhoppningsvis även ge er en uppfattning om hur debatten ser ut idag."