Flashback har efter över tre och ett halvt års arbete lanserat en webbplats om resor. Webbplatsen Travel Forum har ett reseforum med över 190 000 inlägg, men även möjligheten att publicera sina egna resedagböcker och resebilder.

Idén till att starta ett reseforum togs redan den 11 februari 2007. Syftet var att utveckla reseforumet på Flashback Forum till ett helt nytt reseforum. Förrutom att man skulle ha tillgång till Flashbacks samtliga reseforum, så skulle man även ha möjligheten att lägga upp egna bilder, skriva reseberättelser, recensioner, resedagböcker och mycket annat. Här skulle det även finnas funktioner där man kunde kryssa för vilka länder och städer i världen som man hade besökt, samt individuell resestatistik och mycket annat.

Planen var att Travel Forum skulle ha lanserats den 11 februari 2009, exakt två år efter att arbetet med reseforumet hade påbörjats. Det hela blev dock försenat, och lanseringen tvingades flytta fram mer än en gång.

Det tog ganska så exakt tre år och åtta månader att bygga webbplatsen. 1337 dagar för att vara exakt. Men till slut var webbplatsen klar, och förra söndagen så öppnades den för allmänheten. 10-10-10 10:10:10.

http://www.travelforum.se