Sluta röka samtidigt som du gå ner i vikt. Det är inte många som klarar på egen hand. Men nu finns en sådan medicin att köpa via två svenska webbplatser.

Det låter som rena undermedlet men medicinen har hittills visat sig hålla vad den lovar. Det aptitsänkande läkemedlet Rimonabant (säljes även under namnet Acomplia) har av vissa kallats den största medicinska nyheten i världen. Pillret tar bort lusten att röka och hjälper dig dessutom att gå ner i vikt. Det har gått igenom en noggrann internationell prövning som i november publicerades i den ledande medicinska tidningen New England Journal of Medicine.

Rimonabant blockerar en signalväg i hjärnan. När vi äter eller röker ökar en sorts belöningsämnen som kroppen själv producerar. De är cannabisliknande ämnen som fastnar på speciella mottagare i hjärnan, CB1. Hjärnans belöningssystem stimuleras och ger en behaglig känsla som gör att vi vill fortsätta äta och röka. Om man blockerar CB1 blir det helt enkelt inte lika roligt längre.

Expressen och Aftonbladet har redan uppmärksammat denna mirakeldrog, men ingen av dem nämner att pillret sedan en tid tillbaka finns till försäljning i Sverige.

Du kan köpa Rimonabant härifrån:
http://www.hoodiabutiken.com
http://www.bantning.nu

Fler artiklar om Rimonabant:
http://www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,731393,00.html
http://www.expressen.se/index.jsp?a=471754
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=597&a=325474&previousRenderType=8
http://www.lakemedelsvarlden.nu/article.asp?articleCategoryID=10&articleID=3343&issueID=87