Det är inte bara i Sverige det finns konstiga lagar kring sex. Vi har fortfarande ett heltokigt sexköpsförbud, men vi har det trots detta ändå förhållandevis bra jämfört med många andra länder. Här följer några av de tokigaste exemplen vi hittat på sistone…

I många länder i Mellanöstern är det förbjudet att äta det får man (eventuellt) haft sex med. En person som begår denna synd kommer inte att ”komma till paradiset med 70 jungfrur”.

I Libanon, där hälften av befolkningen är kristen, är det faktiskt tillåtet med tidelag. Men… Endast om djuret är av honkön. Om man har sex med ett hankönat djur kan man bli dömd till döden.

Om man ertappas med att onanera i Indonesien kan man få dödsstraff.

I Bahrain kan manliga gynekologer endast undersöka kvinnans könsorgan med ögonen genom att titta i en spegel riktad mot området.

Om en kvinna i Hong Kong ertappar sin man med att vara otrogen, har hon laglig rätt att döda honom. Men bara genom att använda händerna... Kvinnan har dock rätt att döda den kvinna mannen varit otrogen med med vilka medel som helst.

I staden Kali i Colombia får kvinnor endast ha sex med sina män. Då ett par är nygift krävs att brudens moder ska vara närvarande då paret har samlag.

I staten Arizona i USA är det förbjudet att ha mer än två dildos hemma.

I staten Colorado får man inte kyssa en kvinna som sover.

I staten Florida är missionärsställningen den enda officiellt lagliga ställningen för samlag.

I staten Ohio får kvinnor inte bära blanklackade skor till kjol elller klänning eftersom deras trosor (eller brist på trosor) kan synas om man tittar noga.

http://english.pravda.ru/main/18/90/361/12434_sex.html