En 15-årig svensk flicka våldtogs vid två olika tilfällen tidigare i år i Helsingborgstrakten. Nationalsocialistisk Front, NSF, publicerar namnen på de tre misstänkta förövarna på webbplatsen DSNS (Den Svenske Nationals Socialisten) och bedriver nu en propagandakampanj över hela Helsingborg för att informera om sin syn på affären.

De tre invandrarungdomarna bor alla i Ödåkra utanför Helsingborg. De förhördes tidigare under februari av polisen i samband med att en flicka på 15 år anmält dem som våldtäktsmän under två separata gruppväldtäkter. De häktades som skäligen misstänkta för grov våldtäkt, men har efter en tids häktning nu släppts och fallet har lagts ned.

NSF, som även tidigare gått ut med namn på misstänkta på Internet, meddelar på webbplatsen att man nu inlett en kampanj för att upplysa Helsingborgsborna om vad som skett, då fallet fått mycket uppmärksamhet lokalt. Även på flygblad namnges ungdomarna, med hänvisning till att de bor i Ödåkra. Ungdomarna går kvar på samma skola som förr, medan flickan får undervisning i hemmet, något som NSF reagerat starkt på.
Många föräldrar i trakten har bett myndigheterna om att även deras flickor ska få hemundervisning så länge de anklagade ungdomarna går kvar på skolan.

Flickans advokat, Christer Forssman, meddelade i samband med beslutet om nedläggning att man ämnar överklaga detta beslut till Hovrätten.

De misstänkta våldtäktsmännen är uthängda på följande adress:
http://www.den-svenske.com/txt/EpZyVAAZEFjABNyawV.shtml