Efter sju år på nätet så stänger webbplatsen Jennicam.org. Amerikanska Jennifer Ringley, som delat med sig av sitt liv till ett stort antal ”prenumeranter” genom att ha fullt av kameror i sin lägenhet, tvingas nu stänga ned. Orsaken är att PayPal inte accepterar den sporadiska nakenheten på webbplatsen.

Då Jennifer Ringley lade ut sitt liv på nätet 1997, var det många som trodde det var ett skämt eller ett knasigt konstprojekt. Kalla det vad man vill... Att hennes webbplats snabbt blev populär är ett faktum. Vid millennieskiftet surfade ungefär 100 miljoner besökare till hennes webbplats - i veckan!

Det har aldrig rört sig om porr eller fokus på sexualitet. Jennifer har helt enkelt bara delat med sig av sitt liv på ett synnerligen öppet sätt. För 15 dollar per år har ”prenumeranter” kunnat följa hennes öde. Men nu är det slut med det. PayPal, som administrerat dessa medlemsbetalningar, hävdar att man inte kan fortsätta göra detta eftersom Jennifer är naken ibland! En uppgiven fröken Ringley förklarar på webbplatsen att hon nu stänger hela operationen vid nyår.

http://www.jennicam.org