Vi behöver definitivt ingen yttrandefrihet här i Sverige. Den är totalt överflödig. Den är skadlig. Stryk den ur grundlagen.

Yttrandefriheten fyller bara en funktion när man ska klaga på något, när man vill avvika från mängden utan risk att få stryk. Den behövs inte om man önskar konstatera självklarheter. I Sverige är nu snart allt så perfekt att det inte finns någon anledning att klaga. Säger man "demokrati är bra" eller "barnpornografi är skamligt" så uttalar man inga värdeutsagor. Man konstaterar sanna och värdefria propositioner, i samma stil som "jorden är rund" eller "1+1=2". Det finns numera ingen anledning att säga något annat än självklarheter.

De som envisas med att propagera för yttrandefrihetens bevarande är inget annat än en samling onda bråkmakare som vill ställa till oreda, bara för att jävlas med vanligt hederligt folk. De vill att människor ska ha möjlighet att få säga mer än självklarheter. Men det är ju förkastligt. Se hur det har gått genom historien när folk har fått säga precis vad som helst. Kommunisterna sade vad de tyckte, och det ledde till krig och misär! Hitler fick berätta om sina åsikter, och det ledde till krig och massutrotningar! Är det så vi vill att det ska bli i Sverige?

Den svenska yttrandefriheten fyllde en funktion för länge sedan, när inte allt var bra i Sverige, när landet styrdes av onda kungar med hobby att försöka avrätta redaktörer för tidningar som hade potential att bli populära kvällstidningar i framtiden.

Numera behövs verkligen ingen yttrandefrihet, tvärtom. Den borde i allmänhetens intresse av säkerhet och trygghet omedelbart avskaffas. Vi lever i det bästa av alla länder - vilket innebär att avvikande åsikter inte kan ha några andra effekter än dåliga sådana. På toppen kan man antingen stå still och njuta av utsikten eller klättra ner till botten igen.

Texten ovan är hämtad från: Uxu nummer 64