Byggnads förbundsstyrelse beslöt i början av januari att utesluta två medlemmar. Skälet var att deras nazistiska aktiviteter är oförenliga med medlemskap i Byggnads. De två medlemmar som nu uteslutits har inte tagit avstånd från den nazistiska rörelsen.

Den tredje har deklarerat att han sedan en tid tillbaka lämnat den nazistiska rörelsen och börjat ett nytt liv. Han får därför behålla sitt medlemskap i förbundet. En av medlemmarna kräver nu att få tillbaka den medlemsavgift han betalat under de senaste tio åren. (Se komplett brev nedan.)

Stockholm 99-12-13

Herr Christer Jönsson,

Undertecknad erkänner sig härmed skyldig till att ha gjort motstånd mot det pågående svenska folkmordet bland annat genom redaktörskapet för den patriotiska tidningen Nordland.

Undertecknad vitsordar även att namn och foto figurerat i samband med en artikel fylld med lögner som publicerades den 30 november 1999 i de uttalat svenskfientliga alstrena DN, Svenska Dagbladet, Aftonbladet och Expressen. I Aftonbladet befinner sig ett foto på mig under rubriken "Vi ska förstöra det svenska samhället", ett svenskt samhälle som jag ägnar mig åt att försöka försvara. Som varje självtänkande svensk är mer än väl medveten om tjänar massmedierna den nuvarande makteliten genom att förleda folket och underkuva det till att fortsätta vara dess zombifierade slavar. Eller för att citera ur nyhetsbrevet Nationell information som ges ut av Svenska motståndsrörelsen - en patriotisk organisation som kämpar för Sverige;

"Hetsens syfte är att frammana bilden av att motståndet mot främlingsväldet är kriminellt, att alla patrioter som försöker försvara sitt folk är terrorister. Denna typ av propaganda var en gång typisk för Sovjetunionen där alla motståndare mot kommunismen utmålades som banditer och terrorister. Nu har den svenskfientliga regimen tagit över denna metodik och använder den mot de svenskar som försöker värja sitt folk mot främlingsvälde och främlingsinvasion."

Undertecknad löste sitt medlemskap i Svenska byggnadsarbetareförbundet under dess falska förespeglingar att man som medlem skulle få "förhandlingshjälp och hjälp med att se till så att avtal och arbetsvillkor följs av arbetsgivare". Enligt den information som undertecknad fick ta del av vid inträdet så angavs att "rätt till inträde har alla som är anställda inom förbundets verksamhetsområde". Ingenstans angavs det att "Svenska" byggnadsarbetareförbundet sysslar med åsiktsregistrering och förföljelse av oliktänkande. Hade undertecknad fått ta del av sådan information så hade ett medlemskap aldrig varit aktuellt.

Därför, herr Christer Jönsson, kräver undertecknad i händelse av en uteslutning på grundval av ett politiskt inkorrekt tänkande att alla svenskar som genom indirekta maffiametoder löst medlemskap, och under falska förespeglingar lurats på tusentals kronor av ert "Svenska" byggnadsarbetareförbund, att samtliga inbetalda avgifter återbetalas, med andra ord omkring tio års medlemsavgifter och i runda tal 30 000 kr för undertecknad.

Svenska hälsningar,
Peter Melander