Våren 1996 - för ganska så exakt ett år sedan - startade Flashback en egen mailinglista. Tanken var att ha en mailinglista där man kunde samla olika aktiva personer inom undergroundscenen under ett tak, och där låta stimulerande diskussioner ske mellan grupper som annars ej skulle debatterat med varandra.

En mailinglista med både; anarkister, hackers, drogliberaler, nazister, antifascister, satanister, ravers, nyliberaler osv. osv.

Diskussionerna som har skett under året som gått har varit allt från spridandet av intern information från polisen och Rosenbad, passwords till Saab och berättelser från folk som haft hembesök av Säpo, till diskussioner om snuff movies, Bandidos MC, gaykultur och revisionism.

Huvudregeln för att få vara med, är att enbart konstruktiva inlägg görs. Den som skriver för att synas (eller startar s.k. flamewars) åker ut med omedelbar verkan. Ingen åsikt på Flashbacks mailinglista är mer värd än någon annans.

Debatter görs för att höja medvetandet hos de deltagande. Den som bara skriver för att övertyga de andra, men inte lyssnar på vad som säga är inte intressant för denna mailinglista.

En bra mailinglista har få deltagare, och släpper endast in de som verkligen platsar. Den som är intresserad av att få vara med på FML, kan därför skicka "meritlista" (där du berättar vem du är, och ingående berättar varför just du skulle kunna tillföra listan något") till: jan.axelsson@flashback.se.