Under veckan har attentaten mot den antirasistiska tidningen Expo fyllt samtliga av landets kvällstidningar, radio- och tv-kanaler. Men precis som alltid annars, så får vi enbart den ena partens version förmedlad. Därför föll det sig ganska naturligt att be Nationella Alliansen (de som anklagats för att stå bakom attentaten) att kommentera de senaste dagarnas skriverier.

Kommentarer till bl a. Expressen och Aftonbladet samt hela det etablerade samhället. De senaste dagarna har undertecknad och den organisation jag företräder varit i hetluften rejält. Vi utmålas som terrorister vars enda mål är att stoppa oliktänkande med alla tillgängliga medel. Vi har i detta virrevarr av historier sällan eller aldrig fått komma till tals. Bakgrunden till hela historien samt valda delar har tystats ned och "glömts" bort av journalister som måste sovit då de mest elementära i journalistyrket på journalisthögskolan lärdes ut. Systematiskt har alla tidningar, utan undantag, ljugit och dolt sanningen.

Sanningen är denna: under år av förtryck och diskriminering av nationella har allt fler nationella tröttnat på att var offer. Den jagade har bestämt sig för att bli jägare och den fd jägaren har blivit hans offer. Ganska obehagligt tydligen, med tanke på reaktionerna. Vad jag menar är att under år har nationellas tillhåll systematiskt förstörts, butiker vågar inte sälja våra skivor och tidningar med rädsla för grupper som AFA etc, nationella personer har fått sina hem nedsprejade, blivit grovt misshandlade och nu senast också blivit utsatta för mordbrand mitt i centrala Stockholm.

Vi, Nationella Alliansen, blev natten till onsdagen i förra veckan utsatta för ett attentat vars mål var att bränna inne 4 personer. Vår lokals rutor krossades och i rutan lades bildäck med bensin på som tändes på samtidigt som vår enda tillgängliga dörr spärrades. Meningen var alltså att med hjälp av den hypergiftiga gas som bildas när bildäck tänds på ha ihjäl den vaktstyrka som vaktar vår lokal(vaktstyrka vet vi av erfarenhet är ett måste då vissa grupper har som enda mål att stoppa oss med våld). Har du läst om denna mordbrand och mordförsök i någon tidning vars uppgift är att förmedla händelser och fakta? Knappast! Men detta är vår vardag. Gång på gång har grupper med samhällets tysta stöd försökt att med våld tysta oss. Många gånger har kopplingen till Expo varit uppenbar.

Samma lokal har utsatts för oräkneliga attentat och denna lokal är bara ett exempel. Runt om i landet utsätts var dag nationella för våld och oigenkännligheter utan att det ens rapporteras. För inte så länge sedan utsattes ett antal unga Skinheads för mycket grovt våld i Vänersborg, bl a. höggs en Skinnskalle i bröstet av en invandrare 14 ggr. Resultatet blev att man demonsterade mot våld och rasism i staden veckan efter, istället för mot våld och invandring. Som att anklaga den våldtagna för våldtäckt. Invandraren dömdes till vård. Tänk om det varit en skinskalle som utfört denna handling mot en invandrare...

Det är händelser som dessa, som är förekommande var och varanan dag, som gjort att många kännt att "demokratin" inte innefattar våra åsikter och därmed knappast gör att vi behöver bry oss om dess spelregler heller. Expo är informationscentral för grupper som AFA vars enda mål är att krossa oss med våld så det föll sig naturligt för många att vända sig emot denna tidning som försökt göra dessa råttors handlingar rumsrena. Expo är den tidning som, vill jag lova utan ngn vetenskaplig studie i ämnet, ljuger och förvrider mest i dagens sjuka system. Ohämnat och utan etiska skrupler har de under en längre tid ljugit och förvrängt. De säger sig stå för fred och icke våld men ändå är flertalet av de som gömmer sig bakom datorerna dömda för bl a. attentatet mot Sverigedemokraternas årsmöte härom året. Domen kom för ett tag sedan men behöver jag tilläga att intresset var svalt för de etablerade tidningarna att ens nämna det? Tidningen Expo har under sina nummer rapporterat händelser som kan knytas till invandringskritiska personer/händelser. Ibland har det varit ren hetspropaganda mot personer vars enda brott varit att ifrågasätta dagens mångkulturella samhälle. Tänk om vi skulle rapportera, i en hel tidning, om händelser som Judar varit inblandade i...hets mot folkgrupp skulle då dessa personer som ligger bakom Expo skrika. Medans det är precis detsamma de håller på med mot oss. Men javisst ja, vi är ju nationella och då gäller ju inte samma spelregler som för alla andra.

Annars gick Expressen längst av alla fredagen den 7 juni. Man körde 2 hela uppslag om hela historien med Expo. I den andra delen av reportaget gick man över gränsen, tycker till och med en luttrad person som undertecknad. Man försökte utmåla vår lokal som en suparkvart med inslag av olika droger såsom amfetamin. Alla som varit i lokalen vet att detta inte är sant! Här har en strikt sund atmosfär hållits, ingen med fakta kan säga något annat. Sedan påstod man att vi var arbetslösa och gick på socialbidrag, ja till och med försökte man få det till att vi var arbetskygga. Själv har jag jobbat sedan jag var 16 och sammanlagt har jag 6 års arbete bakom mig, att jag sedan varit arbetslös och upptagit socialbidrag sedan jag muckade från ett fängelsestraff för ett halvår sedan är däremot sant. Men hur många ungdomar har inte varit arbetslösa ett halvår och fått hjälp med uppehället av sociala? Säkerligen många och säkerligen många fler invandrare än svenskar.

Vidare försöker man svärta ned min person och påstå att jag gjort min tjänst i Främlingslegionen som musikant istället för fallskärmsjägare...faktafelen som är så smart inplacerade upphör aldrig att tryckas. Hela lögnhistorien bygger på EN(!!!) persons uppgifter som de ansett varit trovärdig. Någon mer research i frågan har aldrig gjorts. Detta är journalistik i Sverige idag. Samma journalist, Anders Fallenius, har tidigare skrivit att undertecknad skall döda sin mor och sin far(!!!). Fantasin verkar aldrig sluta.

Visst har rutor krossats mot personer med anknytning till Expo men ställ det mot mordbränder och mordförsök så bleknar hela historien. Vi har rapporterat om denna skadegörelse mot Expo och dess lakejer. Vad sedan enskilda, oftast utsatta, svenska ungdomar gör i ren desperation kan inte undertecknad eller någon annan hjälpa. För det är inte där det stora felet ligger.

Vi finns och vi växer var dag, en tydligen obehaglig sanning för många. Vi tänker inte flytta på oss eller be om ursäkt för att vi finns. Vi är en del av ett sjukt system. Vi är de vita blodkropparna som bildats för att göra det som är sjukt friskt. Vänj Er vid oss, ty imorgon är vi din granne...

I blod,

Christopher Ragne
Nationella Alliansen

Info-14 utkommer 8-12 ggr/år och är ett nyhetsorgan för Nationella Alliansen. Prenumerationsavgiften för 10 nummer är 75 kr. Postgiro: 636 60 28-6. Nationella Alliansen, Box 141, 116 74 Stockholm.

Expo utkommer 6 ggr/år och värnar om demokrati och yttrandefrihet i kampen mot rasistiska, högerextrema och totalitära ideologier. Prenumerationsavgiften för 6 nummer är 200kr. Postgiro: 13 67 32-5. Hill Stiftelsen, Box 1030, 114 79 Stockholm.