Om du någonsin undrat hur det känns att vara Playboygrundaren Hugh Hefner kan du nu få konkret och lekfull information. Spelet "Playboy - The Mansion" lanseras nu för PC, PlayStation 2 and Xbox.

Spelet, utvecklat av kanadensiska företaget Groove Games och amerikanska Arush Entertainment, bygger på att spelaren antingen har ett uppdrag (att tjäna mer pengar) eller att man kan njuta helt fritt om man hellre vill det. Möjliga sysslor är att hålla en kändisfest, fotografera modeller för Playboytidningens omslag och mittuppslag, eller det som allt egentligen handlar om: att ha sex med supermodeller och andra drömkvinnor.

"Riktiga" kändisar som Carmen Elektra och Tom Arnold finns med i spelet, så även 100 (!) äkta Playboymodeller, men annars är det mest fantasifigurer man manipulerar på de olika nivåerna. Man får fler poäng och tjänar därmed mer pengar ju fler kändisar man i rollen som "Hef" lyckas lura att delta i tidningen eller få med på en fest. It´s showbiz, helt enkelt!

Tidigare har man kunnat följa Hefs upptåg på nätet i en minst sagt animerad livsstil (www.playboy.com/worldofplayboy/hmh/dayinthelife), men nu är det alltså mer interaktiv handling och mindre uppvisning som gäller!