I torsdags släppte Hells Angels samlingsboxen "Hells Angels MC Scandinavia – the true story" med fyra DVD-filmer, två böcker samt ett häfte av Jörn Jönke Nielsen.

Samlingsboxen har klubbmedlemmarna själva gjort, och både Media Markt, Ginza och CDON säljer den helt öppet. Något som bekymrar både medier och polis. "Det här känns inte helt korrekt", säger Lars Svensson, chef för Västmanlandspolisens underrättelsesektion, till VLT.

Men det mesta av materialet i boxen är är gammal skåpmat. Böckerna och filmerna har funnits till försäljning under många år. Istället rekommenderar vi er att köpa boken "Mitt liv" som Jörn Jönke Nielsen skrev om sitt liv i Hells Angels. Den gavs ut på svenska 1993, men är tyvärr slutsåld numera. Men kan Hells Angels ge ut en 22 år gammal DVD från Roskilde Bike Show (som inte ens var bra då), så kan de säkert ordna nytryck av en bok som fick stående ovationer när den gavs ut.

http://thetruestory.dk
http://www.jønke.nu
http://hells-angels.se
http://www.presskontakt.se/pressreleaser/visa/pressrelease/554225/polisen-gor-sig-skyldig/E55C34A5-49FF-7E77-A1E5-A3534C420428
http://mc-razzia.blogspot.se/2007/11/skn-dokumentr-om-ha-i-blanorden.html