Dokumentären "Shocking Truth" har skapat moralpanik i Sverige. Dokumentären som fått sitt namn efter en serie porrfilmer med samma namn, upprör sig över de filmer som de svenska filmkanalerna TV 1000 och Canal+ visar. Men vad är det man upprör sig över?

Shocking Truth-filmerna är inte så sensationella som man kanske kan anta. Regissören Gregory Darks koncept är att göra en kortintervju med tjejerna innan det är dags för sex. Eftersom filmerna heter Shocking truth så "avslöjas" det hemska saker. En av brudarna, Mila, som är med i ett klipp i Alexa Wolfs dokumentär, berättar om att hon haft sex med pappas kompis när hon var tolv.

Läser man intervjuer med just Mila i andra sammanhang, beskriver hon sin uppväxt som normal, om nu en korsning mellan ryskjudiskt och amerikanskt kan ses som normalt. Inga övergrepp eller annat har då varit på tapeten. Även andra damer som är med kommer med sensationella berättelser och även de har på annat håll intervjuats utan att säga ett ord om det fantastiska de berättar om i Darks filmer.

Detta får mig att tro att Dark helt enkelt skrivit ihop manus år tjejerna. Allt annat i hans filmer är regisserat så varför skulle inte just dessa sekvenser vara det? Shocking truth finns i tre utgåvor. I den sista är det män som får tala ut innan de har sex.

Värt att notera är också att Gregory Dark skall producera Britney Spears nästa video. Vill man se andra saker än hans sexprylar så kan man kolla thrillern Undercover Heat (1995). Han var också involverad i City Slickers med Billy Crystal.

Som rockvideoregissör ligger han bakom Sublimes "Wrong Way", Cherry Poppin´ Daddies´ "Zoot Suit Riot" och Xzibits "What U See Is What U Get". Videon till Orgys "Blue Monday fick honom Grammynominerad.

Hans signum som porrgubbe är det surrealistiska. Han älskar scener där män utklädda till ankor, clowner eller något annat knäppt sexar loss med tjejer.

Gregory Dark Porn Star:
http://pornstarmall.com/porn_stars/porn_starGregory_Dark.html