Expressens löpsedlar i söndags. Helsidor i GT & Kvällsposten i lördags. Vasalunds lovande fotbollsstjärna Moses Nsubuga nekar inte till att han medverkat i hårdporrfilmer men tycker inte att det är så mycket att tala om, det var ju ett tag sedan och jag vill ju bara spela boll. Till Flashback säger porrfilmaren:

- Tidningarna har ringt hela veckan för att få tag i filmen, varför vill dom förstöra för den där fotbolls spelare och dra upp det här gång på gång. Tidningar skriver bara skit och förstör för folk. Förövrigt så har jag slutat spela in porrfilm.

Den skotska proffsklubben Raith Rovers backade ur köpet av Moses när The Sun skrev om porrfilmerna. Nu har han skrivit på för Elfsborg och Allsvenskan. Den enda komentar filmaren vill ge, är att Moses var en riktig höjdare, en äkta gentleman , mycket uthållig och trevlig. Tjejerna tackade t.o.m efteråt.

För den som är intresserad, så finns filmerna fortfarande att beställa från Mums Film. Priserna nedan gäller endast vid kontant förskottsbetalning.

M-122. Totalsex med Spermaluder (feat. Moses Nsubuga). 60min. 149kr
M-128. Totalsex del 2 (feat. Moses Nsubuga). 298kr
M-131. Smörjhallen (feat. Moses Nsubuga). 129kr

Filmerna kan ni beställa från följande adress:
Videosex / Mumsfilm, Box 666, 114 79 Stockholm. PG: 60 45 50-4.
Tel: 040-93 33 85 (dagtid) eller 08-650 00 13 (övrig tid)