Den ungersk-italienska porrstjärnan och politikern Cicciolina gjorde nyligen comeback som strippa i Italien. Detta trots att grupper av ilskna hemmafruar försökt stoppa hennes framträdande.

Då producenten Riccardo Schicchi lät meddela att Cicciolina (Ilona Staller) skulle uppträda på en strippklubb strax utanför Milano i samband med EU-valet, gjorde en grupp ilskna hemmafruar slag i saken och tvingade de lokala myndigheterna att slå igen klubben i fråga. Orsaken officiellt sett var att brandmyndigheterna underkänt lokalen. Man kritiserade också det faktum att man affischerat utan tillstånd.

Kvinnorna, vars handlingskraft kom från missbelåtenhet med att evenemanget högst sannolikt skulle attrahera deras äkta makar, fick dock finna sig i att producenten helt sonika bytte lokal och att allt till slut gick som han - och Cicciolina - ville.

Ilona Staller gjorde porrkarriär på 80-talet under namnet Cicciolina, gifte sig sedan med den amerikanske konstnären Jeff Koons och hamnade därefter i den italienska riksdagen fram till år 2002. Nu ser det dessutom alltså ut som om det blir en fullfjädrad comeback i sexvärlden för den 52-åriga divan.

http://www.zoomata.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1042