David J Elfström, känd bland annat som VD för Internetbyrån DZ Productions (http://www.dzp.se) och som en ivrig designer av webbtjänster för sitt höga nöjes skull, har fått ett ilsket brev från Fox Television med anledning av den webbsida Elfström gjort åt Svenska X-Files-föreningen.

Varför har Fox Television hört av sig?

Det är deras advokatfirma som har hört av sig pga av att jag (vi - Svenska X-Files) har några scannade bilder på våran hemsida, http://www.sxfi.org (vilken just nu är nere pga av klantiga jag har glömt betala Internic!). Tror de retade sig på att jag skrivit "the truth is out there" på första sidan oxå, de har väl varumärkesskydd på det eller nått annat fånigt! Jag har inte riktigt satt mig in i brevet för det är så luddigt skrivet!

Vad planerar du att göra?

När jag fick första papprena från usa med snail-mejl så varnade de mig att om jag inte tog bort bilderna så skulle de se till att Fox skulle inleda en "process" mot mig/oss och nämnde ett datum. Jag väntade och gjorde inget och nu har jag fått ett rekommenderat brev som jag förmodar innehåller samma "skrämsel-snack"... Jag har dock inte hämtat ut brevet ännu!

Jag vet inte riktigt om jag ska hämta ut det och se vad som händer eller bara vänta tills der går tillbaka... De har väl inte allt för mycket att vinna på att fortsätta skicka brev. Jag tvivlar på att de skickar över någon hit. Fast det kommer ju bli riktigt skoj att se vad de hittar på.

Tror du detta ökar teveserien X-Files populäritet?

Haha, snarare tvärtom. Vi är över 3000 medlemmar och de hotar att stämma mig för att jag har några få bilder på sidorna... Löjligt!